Αγαπάμε τα παλιά (αντίκες), τα διαχρονικά έπιπλα και αντικείμενα και για αυτό διαλέξαμε να δημιουργήσουμε το παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Είμαστε “κυνηγοί” συλλεκτικών κομματιών και αγοράζουμε παλαιά έπιπλα και αντικείμενα που μπορεί να μην χρειάζεστε.

Κάθε φορά που μας καλούν να εκτιμήσουμε και να αγοράσουμε ένα έπιπλο αντίκα ή μας φέρνουν ένα αντικείμενο για αγορά, το βλέπουμε και αμέσως μας έρχεται στο μυαλό μια ιστορία για το πώς αυτό το αντικείμενο μπορεί να είχε φτάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη, ίσως και να είναι αληθινή, ποτέ δεν ξέρετε.

Εάν έχετε παλιά αντικείμενα ή έπιπλα αντίκες, σε καλή κατάσταση, που δεν χρειάζεστε και θέλετε να τα πουλήσετε, στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της Ελλάδας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103392356, 6945703302 και θα έρθουμε στο χώρο σας να τα δούμε και να τα αξιολογήσουμε.
Επίσης εάν έχετε αντικείμενα που είναι εύκολα στην μεταφορά, μπορείτε να τα φέρετε στο κατάστημα μας στην Σόλωνος 40, στο Κολωνάκι.

Αγοράζουμε όλα τα αντικείμενα μετρητοίς.

Έπιπλα όπως:
Έπιπλα αντίκες, πολυθρόνες, γραφεία, τραπεζαρίες, καρέκλες, μπουφέδες, σύνθετα, βιτρίνες, βιβλιοθήκες, κασέλες μπαούλα, κρεβάτια, κουκέτες, ντιβάνια, παραβάν κ.α.

Αντικείμενα – διακοσμητικά όπως:
Έργα τέχνης, βιβλία, βινύλια, πικάπ, κεντήματα, ασημικά, γυαλικά, φωτιστικά, διάφορες συλλογές, παραδοσιακές στολές, σπαθιά, παράσημα, ρολόγια (χειρός επιτραπέζια), κομπολόγια, καθρέφτες, χαλιά κ.α.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2103392356, 6945703302 για να έρθουμε στο χώρο σας και να αγοράσουμε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε.